Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 59.00€

Αναζήτηση

Προστάτεψε τα χέρια σου από το κρύο

Προστάτεψε τα χέρια σου από το κρύο

Τους χειμερινούς μήνες το κρύο μπορεί να μετατρέψει τα χέρια μας σε αφυδατώμενα, σκασμένα ή ακόμη και να τα κάνει να αιμοραγούν.Αυτό συμβαίνει επειδή η θερμοκρασία πέφτει και ο αέρας γίνεται πιο ξηρός.
Τα πρώτα σκασίματα στα χέρια μας παρατηρούνται όταν από τους εξωτερικούς χώρους εισερχόμαστε σε χώρους με θέρμανση, όπως είναι το σπίτι το γραφείο ή το αυτοκίνητο.
Η ξηρότητα που δημιουργεί το κρύο στα χέρια μας, παράγει ρωγμές στο δέρμα, οι οποίες γίνονται εστία μικροβίων και προκαλούν μολύνσεις.
Το διάστημα που έχει πολύ κρύο, πρέπει να αποφύγουμε να πλένουμε τα χέρια μας με καυτό νερό (ή πχ να πλένουμε τα πιάτα και τα ρούχα με αυτό) καθώς αυτή η εναλλαγή θερμοκρασίας δημιουργεί σκασίματα.

Εδώ είναι μερικές συμβουλές για να αποφύγουμε τις πληγές στα χέρια μας από το κρύο του χειμώνα:

Απολέπιση
Η απολέπιση θα καθαρίσει σε βάθος τα χέρια μας ώστε να αποφύγουμε τις μολύνσεις. Επιλέγουμε ένα ήπιο scrub και κάνουμε απαλές, κυκλικές κινήσεις. Αφήνουμε το δέρμα να αποροφήσει το προϊόν και έπειτα ξεπλένουμε πάντα με χλιαρό νερό. Επαναλαμβάνουμε μια φορά την εβδομάδα.

Spray για πληγές
Όταν τα χέρια μας έχουν πληγές από το κρύο, δεν μπορούμε να κάνουμε πολλές κινήσεις χωρίς να πονάμε ή να νιώθουμε τσούξιμο.Πρέπει να ψεκάσουμε spray για πληγές το οποίο δημιουργεί ένα εύκαμπτο φιλμ και έτσι μπορεί να εφαρμοστεί ακόμα και δύσκολα σημεία. Το φιλμ αυτό είναι αδιάβροχο και προστατεύει το δέρμα για πολλές μέρες.


Ενυδατική κρέμα χεριών
Μόλις ο καιρός κρυώσει είναι η ιδανική ευκαιρία να εντάξουμε μια κρέμα χεριών στη ζωή μας.
Εφαρμόζουμε την ενυδατική κρέμα χεριών σε νωπό δέρμα κάνοντας απαλό μασάζ ώστε να απορροφηθεί από το δέρμα μας.Επαναλαμβάνουμε πολλές φορές μέσα στη μέρα ιδιαίτερα μετά το πλύσιμο των χεριών μας.

Γάντια
Απαραίτητα είναι τα γάντια στους εξωτερικούς χώρους αλλά και τα γάντια οικιακής χρήσης όταν κάνουμε τις δουλειές του σπιτιού και ερχόμαστε σε επαφή με το νερό. Αποφεύγουμε την συχνή επαφή των χερίων με το κρύο, το νερό και τα καθαριστικά.

Πίνουμε αρκετό νερό
Για να διατηρηθεί το δέρμα μας λαμπερό και υγιές το χειμώνα, πρέπει να καταναλώνουμε πολύ νερό. Οκτώ με δέκα ποτήρια νερού την ημέρα, ενυδατώνουν τον οργανισμό μας και απομαρύνουν τις τοξίνες.

Η ρουτίνα νυχτός για τα χέρια μας
Μετά το πλύσιμο το χεριών επιλέγουμε μια πλούσια κρέμα και τα καλύπτουμε με ενα ζευγάρι μαλακά γάντια. Με αυτό το τρόπο παγιδεύεται η κρέμα και αποροφάται κατα τη διάρκεια της νύχτας. Το επόμενο πρωί τα χέρια μας είναι απαλά και ενυδατωμένα.

Στο online φαρμακείο μας μπορείτε να βρείτε προϊόντα που θα σας βοήθήσουν να ανιμετωπίσετε τα σκασμένα χέρια τον χειμώνα.

Αποποίηση ευθύνης

Το περιεχόμενο του παρόντος διαδικτυακού ιστοτόπου δεν αποτελεί και δεν μπορεί να εκληφθεί ως ιατρική συμβουλή, διάγνωση, θεραπεία ή υπόδειξη. Όλες οι πληροφορίες παρέχονται στους αναγνώστες, αποκλειστικά και μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Δεν υπάρχει καμία πρόθεση το περιεχόμενο αυτό να υποκαταστήσει την εξατομικευμένη ιατρική συμβουλή, διάγνωση, πρόγνωση ή θεραπεία.

Box Now