Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 59.00€

Αναζήτηση

Πώς θα Προσθέσεις τα Φρούτα στη Διατροφή των Παιδιών σου

Πώς θα Προσθέσεις τα Φρούτα στη Διατροφή των Παιδιών σου

Πώς θα Προσθέσεις τα Φρούτα στη Διατροφή των Παιδιών σου

Τα φρούτα είναι μια από τις σημαντικότερες διατροφικές ομάδες, μιας και είναι πλούσια σε βιταμίνες, άλατα και φυτικές ίνες που ενισχύουν τον οργανισμό των παιδιών.

Συνήθως στα παιδιά δεν αρέσει να καταναλώνουν φρούτα και προτιμούν τροφές πιο φτωχές σε θρεπτική αξία και με πολλή ζάχαρη επειδή έχουν καλύτερη γεύση.

Θα πρέπει πρώτα να κάνεις τα παιδιά σου να αγαπήσουν  τα φρούτα!

Ένας από τους λόγους που τα παιδιά μπορεί να αποφεύγουν τα φρούτα είναι ότι κ εσύ δεν τα προτιμάς ιδιαίτερα, ίσως να σε βλέπουν να τα καταναλώνεις με δυσσαρέσκια ή κ καθόλου.

Εφόσον τα παιδιά αντιγράφουν τις συμπεριφορές των μεγάλων, είναι φυσιολογικό να μη θέλουν να τρώνε φρούτα.

Άρα θα πρέπει να ξεκινήσετε να τρώτε μαζί φρούτα. Αν δεν θέλει να σε ακολουθήσει σε αυτό μη το πιέσεις και προσπάθησε κάποια άλλη μέρα.

Μη συνδιάσεις τη κατανάλωση των φρούτων με κάποια επιβράβευση.

Μια άλλη μέθοδος είναι να κόβεις τα φρούτα σε διάφορα σχήματα ή να κάνεις σχέδια στο πιάτο του. Αυτό θα κάνει το γεύμα πιο λαχταριστό και ευχάριστο.

Επίσης προσπάθησε να εμφανίζεις το φρούτο με διαφορετικό τρόπο κάθε φορά.

Ανακάλυψε ποιά φρούτα του αρέσουν περισσότερο και πρόσθεσε σταδιακά κομμάτια από άλλα φρούτα.

Μπορείς επίσης να αναμείξεις μερικά κομματάκια φρούτων στο γιαούρτι ή το γάλα μαζί με τα δημητριακά ή ακόμα και σε διάφορα smoothies! 

Τα φρούτα που του αρέσουν θα πρέπει να υπάρχουν καθημερινά στο σπίτι σε κοινή θέα, ώστε να τα λαχταρά.

Δοκίμασε να φυτέψετε μαζί κάποιο φρούτο ώστε να δει τους σπόρους να φυτρώνουν  και να καταλάβει πώς δημιουργούνται τα φρούτα. Έτσι θα έχει μια δηιουργική ασχολία και θα εκτιμήσει περισσότερο τα φρούτα.
Να προτιμάς να τους στύβεις φυσικούς χυμούς και να αποφεύγεις τους χυμούς που περιέχουν πολύ ζάχαρη. 

Σίγουρα είναι μικρότερη η ποσότητά τους σε βιταμίνες σε σχέση με ένα ολόκληρο φρούτο αλλά είναι ένα ενυδατικό και γρήγορο σνακ.

Εκτός από τη κατανάλωση φρούτων, για να θωρακίσει τον οργανισμό του και να τονώσει το ανοσοποιητικό του θα πρέπει να λαμβάνει και συμπληρώματα διατροφής.
 
Δες εδώ παιδικά συμπληρώματα που μπορεί να χρειαστείς: https://shorturl.at/loQAo 

Αποποίηση ευθύνης

Το περιεχόμενο του παρόντος διαδικτυακού ιστοτόπου δεν αποτελεί και δεν μπορεί να εκληφθεί ως ιατρική συμβουλή, διάγνωση, θεραπεία ή υπόδειξη. Όλες οι πληροφορίες παρέχονται στους αναγνώστες, αποκλειστικά και μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Δεν υπάρχει καμία πρόθεση το περιεχόμενο αυτό να υποκαταστήσει την εξατομικευμένη ιατρική συμβουλή, διάγνωση, πρόγνωση ή θεραπεία.

Box Now