Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 59.00€

Αναζήτηση

Ρουτίνα περιποίησης προσώπου για να λάμψετε στις γιορτές!

Ρουτίνα περιποίησης προσώπου για να λάμψετε στις γιορτές!

Η περίοδος των εορτών είναι μια εποχή που θέλουμε το δέρμα μας να είναι λαμπερό και υγειές. Η κούραση και το άγχος της καθημερινότητας ταλαιπωρούν το δέρμα μας. Η ρουτίνα περιποίησης προσώπουγια να διατηρήσετε το δέρμα σας λαμπερό αποτελείται από 8 εύκολα βήματα.

Βήμα 1: Απολέπιση

Ξεκινήστε με κάποιο scrub το οποίο κάνει βαθία απολέπιση. Ξεπλύνετε καλά το πρόσωπό σας με νερό, χωρίς να το στεγνώσετε. Εφαρμόστε μια μικρή ποσότητα στην παλάμη σας και απλώστε το scrub σε βρεγμένη επιδερμίδα. Κάντε απαλό scrub στο πρόσωπό σας. Έτσι θα αφαιρεθούν τα νεκρά κύτταρα και η επιδερμίδα σας θα αποκτήσει βελούδινη υφή.

Βήμα 2: Καθαρισμός

Κάντε απαλό μασαζ την επιδερμίδα σας, με κυκλικές κινήσεις. Χρησιμοποιήστε ένα απαλό gel που θα απομακρύνει αποτελεσματικά τους ρύπους, χωρίς να ερεθίζει την επιδερμίδα σας.

Βήμα 3: Μάσκα ομορφιάς

Φορέστε μια μάσκα ομορφίας η οποία ενυδατώνει και δίνει λάμψη στο δέρμα σας.Οι μάσκες προσώπου έχουν μεγάλη ποικιλία. Μπορείτε να επιλέξετε ανάλογα την ανάγκη και τύπο της επιδερμίδας σας.

Βήμα 4: Φροντίδα ματιών

Μην παραλείπτετε την περιοχή των ματιών! Χρησιμοποιήστε μια κρέμα που αναζωογονεί το δέρμα γύρω από τα μάτια και μειώνει τους μαύρους κύκλους και τις ρυτίδες πρωί και βράδυ.

Βήμα 5: Ορός προσώπου

Απλώστε στο δέμρμα σας serum λάμψης. Προτιμήστε έναν ορό που θα περιέχει βιταμίνη C και Ε γιατί γεμίζουν και λειαίνουν τις βαθιές ρυτίδες, προλαμβάνουν τη φωτογήρανση και την πρόωρη γήρανση, βελτιώνοντας την ελαστικότητα του δέρματος.

Βήμα 6: Κρέμα προσώπου

Επιλέξτε τη κατάλληλη κρέμα αναλόγως τον τύπο επιδερμίδας και την ηλικία σας. Προτιμήστε μια 24ωρη κρέμα που μπορεί να έχει και δείκτη προστασίας.

Βήμα 7: Αμπούλες ομορφίας

Επιλέξτε αμπούλες με υαλουρονικό έχουν τη δθνατότητα να βελτιώνουν την όψη της επιδερμίδας και επαναφέρουν τη λάμψη.

Βήμα 8: Μακιγίαζ 

Διαλέξτε το σωστό μακιγίαζ με βάση το χρώμα της επιδερμίδας σας. Προσοχή στο make-up που θα διαλέξετε! Φροντίστε να αποροφάται εύκολα από το δέρμα και να καλύπτει όλες τις ατέλειες.

Αποποίηση ευθύνης

Το περιεχόμενο του παρόντος διαδικτυακού ιστοτόπου δεν αποτελεί και δεν μπορεί να εκληφθεί ως ιατρική συμβουλή, διάγνωση, θεραπεία ή υπόδειξη. Όλες οι πληροφορίες παρέχονται στους αναγνώστες, αποκλειστικά και μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Δεν υπάρχει καμία πρόθεση το περιεχόμενο αυτό να υποκαταστήσει την εξατομικευμένη ιατρική συμβουλή, διάγνωση, πρόγνωση ή θεραπεία.

Box Now