Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 59.00€

Αναζήτηση

Τα οφέλη της βιταμίνης C στο πρόσωπο

Τα οφέλη της βιταμίνης C στο πρόσωπο

Η βιταμίνη C είναι ένα από τα πιο δημοφιλή συστατικά για τη φροντίδα της επιδερμίδας του προσώπου επειδή έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες και ιδιότητες ενίσχυσης του κολλαγόνου.

Η βιταμίνη c μπορεί να ενσωματωθεί στη ρουτίνα περιποίησης σου και το πρωί και το βράδυ. Ωστόσο, οι ειδικοί αναφέρουν πως το πρωί βοηθά επιπλέον και στην προστασία από τις ελεύθερες ρίζες και τη UV ακτινοβολία, ενώ ενισχύει και την αποτελεσματικότητα του αντηλιακού.

Ο σωστός τρόπος εφαρμογής ώστε να απορροφηθεί σωστά η βιταμίνη C στο πρόσωπό σου είναι ο εξής:

Καθάρισε σχολαστικά την επιδερμίδα με γαλάκτωμα ή gel καθαρισμού της επιδερμίδας
Τόνωσε την επιδερμίδα με μια τονωτική λοσιόν άμεσης ανακούφισης ενώ την καθαρίζεις από επιπλέον υπολείμματα λιπαρότητας
Εφάρμοσε το προϊόν με βιταμίνη C κάνοντας ελαφρύ μασάζ με τις άκρες των δακτύλων. Αρκούν 1-2 σταγόνες από το προϊόν.
Εφάρμοσε την κρέμα προσώπου σου.

Αν είναι πρωί είναι πολύ σημαντικό να εφαρμόσεις το αντηλιακό σου.

Ενδέχεται να δημιουργηθεί μια αίσθηση μυρμηγκιάσματος λόγω της διαφοράς του PH του δέρματος και της βιταμίνης C (φυσικά πριν την δοκιμή οποιουδήποτε νέου προϊόντος είναι απαραίτητο να συμβουλευτείς τον δερματολόγο σου και να δοκιμάσεις το προϊόν σε μια μικρή επιφάνεια του προσώπου).

Τα οφέλη της βιταμίνης C στο πρόσωπο είναι τα εξής:

  • Δίνει λάμψη στην επιδερμίδα
    Πώς βοηθάει ο ορός βιταμίνης C και η κρέμα βιταμίνης C στο να λάμπει η επιδερμίδα; Αυτή η απαραίτητη βιταμίνη βοηθάει στην ελαχιστοποίηση των κηλίδων γήρατος και μειώνει την υπερμελάγχρωση Βοηθάει στη διακοπή των αντιδράσεων που προκύπτουν στην επιδερμίδα και που παράγουν αυτά τα ανησυχητικά αποτελέσματα. Με την πάροδο του χρόνου, η επιδερμίδα γίνεται λαμπερή, χάρη στις αντιοξειδωτικές, αντιφλεγμονώδεις και αντιγηραντικές βιταμινη c ιδιοτητες. Επίσης βοηθάει στον περιορισμό του ενζύμου που είναι υπεύθυνο για την παραγωγή μελανίνης, που παίζει έναν βασικό ρόλο στην καταπολέμηση των σκούρων κηλίδων. Μειώνει τη μελάγχρωση στην επιδερμίδα χωρίς να επηρεάζει τον φυσιολογικό τόνο της επιδερμίδας.
  • Αναζωογόνηση της υφής της επιδερμίδας
    Η ελαστικότητα της επιδερμίδας είναι βασική για τη διατήρηση μιας νεανικής επιδερμίδας - και η βιταμίνη C για το πρόσωπο μπορεί να βοηθήσει. Η παραγωγή κολλαγόνου στην επιδερμίδα μειώνεται φυσικά καθώς μεγαλώνουμε και το αποτέλεσμα είναι ρυτίδες και επιδερμίδα που κρεμάει. Ένα από τα καλύτερα αποτελέσματα του ορού βιταμίνης C για το πρόσωπο και της κρέμας βιταμίνης C είναι ότι ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου, διατηρώντας την επιδερμίδα σφιχτή και ελαστική. Η βιταμίνη C για το πρόσωπο είναι αναγκαία για την παραγωγή κολλαγόνου, έτσι με την αύξηση της ποσότητας βιταμίνης C ενθαρρύνετε την επιδερμίδα σας να παράγει περισσότερο κολλαγόνο. Μειώνονται οι κοκκινίλες
    Εάν η επιδερμίδα σας έχει συχνά φλεγμονές ή κοκκινίλες, δοκιμάστε να βάλετε βιταμίνη C για την επιδερμίδα. Ο ορός βιταμίνης C για το πρόσωπο μπορεί να είναι εξαιρετικά αποτελεσματικός. Χάρη στις αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες της βιταμίνης C μειώνεται η κοκκινίλα, η επιδερμίδα ανακουφίζεται και έτσι επιτυγχάνετε μια συνολικά λεία εμφάνιση.
  • Ενυδατώνει και επουλώνει την επιδερμίδα
    Η βιταμίνη C εμποδίζει την απώλεια νερού, έτσι χρησιμοποιώντας βιταμίνη C για το πρόσωπο, η επιδερμίδα σας θα συγκρατεί περισσότερη υγρασία και θα παραμένει ενυδατωμένη περισσότερο. Έτσι η επιδερμίδα παραμένει απαλή, ανακουφισμένη και υγιής.
  • Προστατεύει από τις ακτίνες του ήλιου, UVA και UVB ενδυναμόνοντας την αντηλιακή προστασία.
    Ένα από τα καίριας σημασίας πλεονεκτήματα της βιταμίνης C για την επιδερμίδα είναι η αντιοξειδωτική ποιότητα που εμποδίζει βλάβη από το υπεριώδες φως και τις ελεύθερες ρίζες που οδηγούν σε βλάβη λόγω του ήλιου.
  • Ενισχύει τον φυσικό μηχανισμό άμυνας της επιδερμίδας σας
    Με τον ίδιο τρόπο που η βιταμίνη C για την επιδερμίδα βοηθάει στην προστασία έναντι βλάβης λόγω του ήλιου, προστατεύει έναντι περιβαλλοντικών στρεσογόνων παραγόντων. Με τη χρήση της βιταμίνης C για το πρόσωπο προστατεύετε την επιδερμίδα σας από παράγοντες όπως η μόλυνση. Όλες οι ελεύθερες ρίζες που προκαλούν βλάβη περιορίζονται από τα αντιοξειδωτικά στη βιταμίνη C.

Επίσης:

Έχει δράση αντιρύπανσης
Βελτιώνει τη μικροκυκλοφορίας και τη σωστή οξυγόνωση των κυττάρων
Μειώνει τις ευρυαγγείες
Αποτοξίνωνει και απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα
Μείωση των ρυτίδων, των μαύρων κύκλων, των σημαδιών γήρανσης και της κόπωσης
Μειώνει τις σκούρες κηλίδες

Μελέτη διαπίστωσε ότι ένας τοπικός συνδυασμός της βιταμίνη C με βιταμίνη Ε και centella asiatica βελτίωσε σημαντικά την ελαστικότητα του δέρματος, τη σφριγηλότητα και την ενυδάτωση, καθώς και τη βελτίωση της εμφάνισης των ρυτίδων, μετά από 6 εβδομάδες χρήσης.

Με λίγα λόγια η βιταμίνη C εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες, διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, επανορθώνει βλάβες φωτογήρανσης, καταπολεμά κηλίδες και δυσχρωμίες. H έκθεση στο φως και το οξυγόνο θα την οξειδώσει και θα την καταστήσει αναποτελεσματική.

Αποποίηση ευθύνης

Το περιεχόμενο του παρόντος διαδικτυακού ιστοτόπου δεν αποτελεί και δεν μπορεί να εκληφθεί ως ιατρική συμβουλή, διάγνωση, θεραπεία ή υπόδειξη. Όλες οι πληροφορίες παρέχονται στους αναγνώστες, αποκλειστικά και μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Δεν υπάρχει καμία πρόθεση το περιεχόμενο αυτό να υποκαταστήσει την εξατομικευμένη ιατρική συμβουλή, διάγνωση, πρόγνωση ή θεραπεία.

Box Now