Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 59.00€

Αναζήτηση

Τι πρέπει να προσέξουμε για να μην αρρωστήσουμε στο ρεβεγιόν!

Τι πρέπει να προσέξουμε για να μην αρρωστήσουμε στο ρεβεγιόν!

Κατά τη περίοδο των γιορτών παρατηρείται έξαρση των ιών και ιδιαίτερα της γρίπης και του κορωνοϊού. Το βράδυ του ρεβεγιόν θα πρέπει να προσέξουμε να μην αρρωστήσουμε, καθώς ερχόμαστε σε επαφή με πολύ κόσμο.

Είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι οι αρρώστιες μεταδίδονται κυρίως με άμεση επαφή, όπως είναι οι αγκαλίες κ τα φιλιά που ανταλάσσουμε με τα αγαπημένα μας πρόσωπα ή αν αγγίξουμε  τα υφάσματα και τα υλικά στα οποία μπορεί να έχει ακουμπήσει κάποιο άτομο το οποίο νοσεί.

Τι μπορείτε να κάνετε για να αποφύγετε να κολλήσετε κάποια αρρώστια;

Αν επισκεφτείτε κάποιο σπίτι θα πρέπει να βγάλετε τα παπούτσια σας κατά την εισοδό σας ή να φορέσετε ποδονάρια ώστε να μη μεταφέρετε μικρόβια.

Να πλένετε τα χέρια σας ή να τα απολυμαίνετε με αντισηπτικά μετά από επαφή με άλλα άτομα και αντικείμενα. Επίσης να μην αγγίζετε το πρόσωπό σας, ειδικά τα μάτια και τη μύτη σας, εφόσον από αυτές τις περιοχές εισέρχονται οι ιοί.

Καλό θα ήταν να ενισχύσετε το ανοσοποιήτικό σας με συμπληρώματα διατροφής όπως βιταμίνη C & Eχινάκεια. Μπορείτε να κάνετε γαργάρες με απολυμαντικό στοματικό διάλυμα για να μειωθεί ή ακόμα και να εξαλειθφεί η ποσότητα του ιού που θα περάσει καθώς εισπνέουμε.

Να έχετε μαζί σας καραμέλες για ή κάποιο spray για τον λαιμό, έτσι ώστε ανακουφίστε από τον πόνο, με τη πρώτη ενόχληση και να μη σας χαλάσει τη διάθεση το υπόλοιπο της βραδιάς. Καλό είναι τα αντιπυρετικά και τα αντιφλεγμονώδες φάρμακα να μην λείπουν από τη τσάντα σας.

Αν έχετε συμπτώματα όπως πυρετός, πονοκέφαλος, πονόλαιμος, συνάχι, κατταροή, βήχας, θα πρέπει να αναβάλετε την έξοδό σας. Αν η παρουσία σας είναι αναγκαία και έχετε συμπτώματα πολύ ελαφριάς μορφής, μπορείτε να παρευρεθείτε με τη χρήση προστετευτικής μάσκας, κρατόντας αποστάσεις.

Προσοχή! Πάντα απολυμαίνουμε καλά τα πληκτρολόγιά μας και τα κινητά μας τηλέφωνα, εφόσον κανουμε τακτική χρήση.

Μην ξεχνάτε πώς ο εμβολιασμός είναι σίγουρα η πιο ασφαλής λύση, αλλά πάντα θα πρέπει να λαμβάνουμε μέτρα προστασίας!

Αποποίηση ευθύνης

Το περιεχόμενο του παρόντος διαδικτυακού ιστοτόπου δεν αποτελεί και δεν μπορεί να εκληφθεί ως ιατρική συμβουλή, διάγνωση, θεραπεία ή υπόδειξη. Όλες οι πληροφορίες παρέχονται στους αναγνώστες, αποκλειστικά και μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Δεν υπάρχει καμία πρόθεση το περιεχόμενο αυτό να υποκαταστήσει την εξατομικευμένη ιατρική συμβουλή, διάγνωση, πρόγνωση ή θεραπεία.

Box Now