Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 59.00€

Αναζήτηση

Φροντίστε τη στοματική σας υγιεινή

Φροντίστε τη στοματική σας υγιεινή

Η στοματική υγιεινή δεν έχει να κάνει μόνο με την αισθητική αλλά αποτελεί καθημερινή προϋπόθεση για καλή υγεία.Μάθετε παρακάτω, πώς μπορείτε να αποφύγετε τις ασθένειες τηρώντας τους κανόνες υγιεινής της στοματικής κοιλότητας.

Δυστυχώς η στοματική υγιεινή παραμελείται συχνά και τα συμπτώματα που εμφανίζονται στη στοματική κοιλότητα μπορεί να αποτελούν σημάδι απομακρυσμένης παθολογίας.
Το στόμα είναι πηγή βακτηρίων που προκαλούν τερηδόνα, περιοδοvτίτιδα και διάφορες μορφές ουλίτιδας που στη συνέχεια μπορεί να οδηγήσουν σε σοβαρά προβλήματα.Επίσης πολλές ασθένειες που σχετίζονται με την καρδιά και τις αρτηρίες έχουν συνδεθεί με την ελλειπή φροντίδα της στοματικής κοιλότητας.Επομένως η στοματική υγιεινή είναι αναγαία στη καθημερινότητά σας ώστε να έχετε ένα υγειές χαμόγελο.

Πως να φροντίζετε τη στοματική σας υγιεινή

Bούρτσισμα δοντιών
Το καθημερινό βούρτσισμα των δοντιών αποτελεί βασική φροντίδα για την καλή στοματική υγιεινή. Πρέπει να γίνεται μετά από κάθε γεύμα και τουλάχιστον δύο φορές την ημέρα.
Προτείνεται να βουρτσίζετε τα δόντια σας με κυκλικές κινήσεις και για τουλάχιστον 3 λεπτά κάθε φορά.Το ορθό βούρτσισμα γίνεται στις 3 περιοχές των δοντιών, την εξωτερική πλευρά,την μασητική πλευρά και την εσωτερική πλευρά των δοντιών.Επίσης το βούρτσισμα θα πρέπει να καθαρίζει και τη γλώσσα, επειδή έχει πάνω στη ράχη της θύλακες μέσα στα οποία μπορούν πολύ εύκολα να συσσωρευτούν μικρόβια.

Για τη διευκόλυνσή σας μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες οι οποίες με τα νέα τους προγράμματα κάνουν το βούρτσισμα πολύ πιο ευχάριστο!
Αλλάζετε την οδοντόβουρτσά σας, ή τις ανταλλακτικά βουρτσάκια σε περίπτωση που είναι ηλεκτρική, σε τακτικά διαστήματα, περίπου κάθε 3 με 4 μήνες.

Βραδινό βούρτσισμα
Μην αμελείτε το βραδινό βούρτσισμα των δοντιών σας καθώς το βράδυ η παραγωγικότητα του σάλιου (το οποίο λειτουργεί ως φυσικό καθαριστικό του στόματος) πέφτει με αποτέλεσμα να επιταχύνεται η διαδικασία της τερηδονοποίησης των δοντιών.

Οδοντικό νήμα κ Μεσοδόντια βουρτσάκια
Χρησιμοποιήστε οδοντικό νήμα  ή και μεσοδόντια βουρτσάκια τουλάχιστον μία φορά την ημέρα. Μειώνουν την εμφάνιση ουλίτιδας και περιοδοντίτιδας και είναι απαραίτητα για να καθαριστούν οι περιοχές ανάμεσα στα δόντια.

Στοματικά διαλύματα
Τα στοματικά διαλύματα μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε 2 με 3 φορές την ημέρα. Βοηθούν την υγιεινή των δοντίων αλλά και των ούλων σας, καθώς σας χαρίζουν ευχάριστη αναπνοή.

Προσοχή κατά τη διάρκεια του βουρτσίσματος:

Αν κάποιο σημείο των ούλων σας ματώνει μη σταματάτε να βουρτσίζετε, αλλά επισκεφτείτε τον οδοντίατρό σας γιατί μπορεί να πρόκειτε για ουλίτιδα.
Μην ασκείτε μεγάλη πίεση στα δόντια και στα ούλα σας με την οδοντόβουρτσα διότι φθείρονται τα δόντια σας.
Μη βρέχετε την οδοντόβουρτσα ή την οδοντόκρεμα
Για καλύτερη απορόφηση της οδοντόκρεμας, αλλά και επειδή η οδοντόκρεμα δημιουργεί ενα παχύρευστο στρώμα που προστατεύει τα δόντια από τις τρίχες τις οδοντόβουρτσας.
Μη ξεπλένετε με πολύ νερό το στόμα σας. Η οδοντόκρεμα φεύγει πολύ εύκολα και ίσως κάποια δόντια να μην απορροφήσουν το φθόριο.

Μην παραλείπετε την επίσκεψη στον οδοντίατρο σας
Ακόμα και αν ακολουθείτε τους παραπάνο κανόνες στοματικής υγιεινής να επισκέφτεστε τον οδοντίατρο σας 2 φορές τον χρόνο, για βαθύ καθαρισμό και προληπτικό έλεγχο προκειμένου να αποφύγετε μία πιο δυσάρεστη κατάσταση.

Αποποίηση ευθύνης

Το περιεχόμενο του παρόντος διαδικτυακού ιστοτόπου δεν αποτελεί και δεν μπορεί να εκληφθεί ως ιατρική συμβουλή, διάγνωση, θεραπεία ή υπόδειξη. Όλες οι πληροφορίες παρέχονται στους αναγνώστες, αποκλειστικά και μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Δεν υπάρχει καμία πρόθεση το περιεχόμενο αυτό να υποκαταστήσει την εξατομικευμένη ιατρική συμβουλή, διάγνωση, πρόγνωση ή θεραπεία.

Box Now