Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 59.00€

Αναζήτηση

Αφρόλουτρα που μυρίζουν καλοκαίρι

Αφρόλουτρα που μυρίζουν καλοκαίρι
Το καλοκαίρι είναι η εποχή που οι αισθήσεις μας ξυπνούν και η ανάγκη για φρεσκάδα και δροσιά γίνεται επιτακτική. Ένα από τα πιο σημαντικά προϊόντα περιποίησης που μπορούν να μας προσφέρουν αυτή την αίσθηση είναι το αφρόλουτρο. Με τις απολαυστικές του μυρωδιές και την αίσθηση καθαριότητας που προσφέρει, το αφρόλουτρο είναι αναντικατάστατο για την καλοκαιρινή μας ρουτίνα. Ας δούμε λοιπόν τα δέκα καλύτερα αφρόλουτρα με απολαυστικές μυρωδιές για το φετινό καλοκαίρι.
Το αφρόλουτρο γιασεμί από την Korres είναι ένα από τα πιο δημοφιλή προϊόντα της εταιρείας. Η απαλή μυρωδιά του γιασεμιού συνδυάζεται τέλεια με τη μεταξένια αίσθηση που αφήνει στο δέρμα, προσφέροντας μια αίσθηση φρεσκάδας και αναζωογόνησης. Το εκχύλισμα αλόης που περιέχει ενυδατώνει το δέρμα και το αφήνει απαλό και λείο.

2. Apivita Apivita Refreshing Fig Shower Gel

Δροσερό αφρόλουτρο με αιθέρια έλαια, εμπνευσμένο από τις αρχές της αρωματοθεραπείας που καθαρίζει απαλά την επιδερμίδα χωρίς να αφυδατώνει, ενώ διατηρεί τη φυσική υγρασία του δέρματος. Ζωντανό άρωμα με αίσθηση φρεσκάδας, κατάλληλο για άνδρες και γυναίκες.

Μία φρέσκια, ντελικάτη υφή gel με το μοναδικό neroli άρωμα, για μία στιγμή χαλάρωσης και αισθησιασμού.
Καθαρίζει και απαλύνει την επιδερμίδα με απαλή καθαριστική βάση και με έλαιο γλυκού αμυγδάλου.

4. Helenvita pomegranate Shower Gel

Αφρόλουτρο εμπλουτισμένο με εκχύλισμα Ροδιού, για όλους τους τύπους δέρματος. Η ειδική σύνθεσή του καθαρίζει απαλά την επιδερμίδα, χωρίς να την ξηραίνει. Αναζωογονεί το δέρμα, αφήνοντάς το ενυδατωμένο και λαμπερό. Με φρουτώδες άρωμα. Κατάλληλο για καθημερινή χρήση.

5. Fresh Line Mango Shower

Απολαύστε ένα μοναδικό ταξίδι φροντίδας και αφεθείτε στο τροπικό άρωμα φρούτων, με γλυκές νότες από ζουμερά μάνγκο που θα αφήσει το δέρμα σας αναζωογονημένο και δροσερό!

6BodyFarm Αφρόλουτρο Coconut

Αφρόλουτρο με άρωμα Καρύδας και ενεργό χυμό Aloe* και Jojoba*, προστατεύει και διατηρεί τη φυσική άμυνα της επιδερμίδας. Λειτουργεί θεραπευτικά προσφέροντας ενυδάτωση και αναζωογονεί τις αισθήσεις με το τροπικό άρωμα της καρύδας.

Ιδανικό για ευαίσθητα και ξηρά δέρματα, το Lipikar Syndet AP+ από τη La Roche-Posay είναι ένα καταπραϋντικό και ενυδατικό αφρόλουτρο. Παρόλο που δεν είναι έντονα αρωματισμένο, η απαλή και καταπραϋντική του δράση το καθιστά ιδανικό για όσους αναζητούν ένα προϊόν που θα φροντίσει το δέρμα τους χωρίς να το ερεθίσει. Η παρουσία νιασιναμίδης και βουτυροσπέρματος προσφέρει ενυδάτωση και καταπραϋντική δράση.


Συμπέρασμα
Η επιλογή του κατάλληλου αφρόλουτρου για το καλοκαίρι μπορεί να κάνει τη διαφορά στη ρουτίνα περιποίησης του δέρματος. Οι απολαυστικές μυρωδιές, οι ενυδατικές ιδιότητες και η αίσθηση φρεσκάδας που προσφέρουν τα παραπάνω προϊόντα μπορούν να σας χαρίσουν μια μοναδική εμπειρία κάθε φορά που τα χρησιμοποιείτε. Είτε προτιμάτε λουλουδάτες, είτε φρουτώδεις, είτε φρέσκες μυρωδιές, υπάρχει ένα αφρόλουτρο που μπορεί να καλύψει τις ανάγκες σας και να σας προσφέρει μια απολαυστική αίσθηση ανανέωσης για το καλοκαίρι.




Αποποίηση ευθύνης

Το περιεχόμενο του παρόντος διαδικτυακού ιστοτόπου δεν αποτελεί και δεν μπορεί να εκληφθεί ως ιατρική συμβουλή, διάγνωση, θεραπεία ή υπόδειξη. Όλες οι πληροφορίες παρέχονται στους αναγνώστες, αποκλειστικά και μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Δεν υπάρχει καμία πρόθεση το περιεχόμενο αυτό να υποκαταστήσει την εξατομικευμένη ιατρική συμβουλή, διάγνωση, πρόγνωση ή θεραπεία.

Box Now