Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 59.00€
Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 59.00€
Χάρη στη σύνθεσή του, είναι ιδιαίτερα χρήσιμο σε εκείνες τις περιπτώσεις όπου υπάρχει φυσιολογική παρακμή των ουσιών που περιέχονται σε αυτό, όπως νευροεκφυλιστικές παθολογίες και υψηλά επίπεδα οξειδωτικού στρες, όπως το γλαύκωμα.
Το Cebrolux® NF NEUROFACTOR, είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής με κύρια συστατικά την κιτικολίνη Cognizin®, αντιοξειδωτικές βιταμίνες και ψευδάργυρο. Χάρη στη σύνθεσή του, είναι ιδιαίτερα χρήσιμο σε εκείνες τις περιπτώσεις όπου υπάρχει φυσιολογική παρακμή των ουσιών που περιέχονται σε αυτό, όπως νευροεκφυλιστικές παθολογίες και υψηλά επίπεδα οξειδωτικού στρες, όπως το γλαύκωμα.
Παράλληλα το συμπλήρωμα διατροφής κιτικολίνης μπορεί να βελτιώσει την προσοχή και την ικανότητα γνωστικής αναστολής απάντησης σε υγιή άτομα.*1
Το Cebrolux® NF NeuroFactor περιέχει κιτικολίνη Cognizin®, βιταμίνες και ψευδάργυρο:
Κόνις για πόσιμο διάλυμα
Διατίθεται σε συσκευασία με 30 φακελλίσκους
Κιτικολίνη Cognizin® σε πόσιμη μορφή με υψηλή βιοδιαθεσιμότητα. Με ευχάριστη γεύση. Με γλυκαντικό, κατάλληλο και για διαβητικούς. Καθημερινή χορήγηση χωρίς να απαιτείται διακοπή.
Βιταμίνη C 60mg, Ψευδάργυρος 6,25mg, Βιταμίνη Ε 8,2mg, Νικοτιναμίδιο 12mg, Παντοθενικό οξύ 4,5mg, Βιταμίνη Α 600μg, Βιταμίνη Β6 1,05mg, Βιταμίνη Β1 0,83mg, Ριβοφλαβίνη 1,05mg, Φολικό Οξύ 150μg, Βιοτίνη 37,5μg, Βιταμίνη Β12 1,875μg, Κιτικολίνη (Cognizin) 250mg.
ΧΡΗΣΗ
Λαμβάνετε 1 φακελλίσκο την ημέρα.
Να μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση.
Το Cebrolux® NF NEUROFACTOR προορίζεται μόνο για ενήλικες.
Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να υποκαθιστούν μια ισορροπημένη διατροφή. Ένας υγιεινός τρόπος ζωής και μια ισορροπημένη δίαιτα είναι απαραίτητα για την διατήρηση της υγείας μας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου.
* Η ικανότητα αυτοτελέγχου ενός ατόμου να ανταποκρίνεται σε ένα εξωτερικό ερέθισμα.
1. McGlade E. et al. "Improved Attentional Performance Following Citicoline Administration in Adult Healthy
Women." Food and Nutrition Sciences; 2012; Vo 3, No 6: 69-773.